Brandkadetinstruktøruddannelsen - vedligehold

TILMELDINGEN TIL UDDANNELSEN I 2019 ER LUKKET.

NÆSTE UDDANNELSE AFHOLDES DEN 28.-29. FEBRUAR 2020.

Om uddannelsen

På BKI – vedligehold er der fokus på at omsætte teori og metoder til praksis i arbejdet med børn og unge i beredskabet. BKI-vedligehold er en overbygning til BKI’en, og giver dig som instruktør nye værktøjer og kompetencer i arbejdet med børn og unge i beredskabet. BKI-vedligehold har fokus på tre temaer:

  • Konflikthåndtering
  • Samtaleteknik
  • Kropssprog

På BKI-vedligehold kommer du til at arbejde praksisnært med alle temaerne, og undervisningen har fokus på en vekselvirkning mellem teori og øvelser. Derudover kommer du også til at arbejde med cases i teams.

Undervisningsteamet består af:

  • Ronny Højgaard Larsen – pædagogisk konsulent med speciale i unge og pædagogik og erfaringer fra det socialpædagogiske område
  • Jesper Stenbakken – læringskonsulent og brandmandsfaglig instruktør med hands-on erfaring i undervisningen af instruktører

Ronny har været med som underviser på BKI siden begyndelsen, mens Jesper og Ronny sammen har været de to hovedundervisere på BKI siden 2017.

 Krav

BKI-vedligehold er målrettet dig, der er instruktører for børn og unge i beredskabet, og som har gennemført BKI.

For at få en plads på uddannelsen skal du kunne deltage hele weekenden. Efter gennemførelse af uddannelsen udstedes et nationalt uddannelsesbevis.

Du skal forvente, at du forud for BKI-vedligehold skal lave en hjemmeopgave af 1-2 timers varighed.

Hvor og hvornår

BKI – vedligehold afvikles henover én weekend på Middelfart Brandstation, Mandal Allé 19, 5500 Middelfart:

  • Den 16.-17. marts 2019

Undervisningen foregår cirka fra kl. 9 lørdag og slutter søndag cirka kl. 16.

Overnatningen foregår på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5000 Middelfart. Indkvarteringen sker i dobbeltværelse med to enkeltsenge og bad medmindre andet tilkøbes.

Pris og tilmeldingsfrist

Deltagergebyr: 500 kr. pr. person ex moms. Prisen inkluderer en overnatning i dobbeltværelse og fuld forplejning.

Ønskes enkeltværelse med bad: tillæg 200 kr. pr. person ex moms (først til mølle).

Tilmeldingen er bindende. Ved udeblivelse eller afbud opkræves det fulde gebyr på 3000 DKK. Du er dog velkommen til at give din plads til din kollega, som opfylder kravene for tilmelding, hvis du efter tilmeldelsen skulle blive forhindret.