Brandkadetinstruktøruddannelsen - vedligehold

UDDANNELSEN AFHOLDES DEN 8.-9. MAJ 2021. TILMELDINGEN TIL UDDANNELSEN ER LUKKET, MEN FORVENTES AT ÅBNE I STARTEN AF 2021.

Om uddannelsen

På BKI-vedligehold er der fokus på at omsætte teori og metoder til praksis i arbejdet med børn og unge i beredskabet. BKI-vedligehold er en overbygning til BKI’en, og den giver dig nye værktøjer og kompetencer i arbejdet med børn og unge i beredskabet. Vi har justeret weekendens indhold ud fra erfaringerne fra første hold. 

Instruktører og andre medarbejdere, som deltog på sidste BKI-vedligehold, kan derfor ligeledes deltage igen. Emnerne vil være de samme som sidst, men der vil i endnu højere grad blive arbejdet med instruktørernes egne og nye cases.  BKI-vedligehold har fokus på tre temaer:

  • Konflikthåndtering
  • Samtaleteknik
  • Kropssprog

BKI-vedligehold er for de instruktører, som ønsker at blive løbende skarpere disse områder og hele tiden udvikle sig i deres egen praksis. BKI-vedligehold er derfor en årlig mulighed for instruktørerne til at lave et tilbageblik på det forgangne år og de udfordringer/situationer, der har været som brandkadetinstruktør. Weekenden byder derfor på en masse læring, sparring og social hygge med andre instruktører fra hele landet.

SSP’ere, boligsociale medarbejdere, pædagoger og andre relevante samarbejdspartnere er ligeledes velkomne til at tilmelde sig.

Undervisningsteamet består af:

  • Ronny Højgaard Larsen – pædagogisk konsulent med speciale i unge og pædagogik og erfaringer fra det socialpædagogiske område
  • Jesper Stenbakken – læringskonsulent og brandmandsfaglig instruktør med hands-on erfaring i undervisningen af instruktører

Ronny har været med som underviser på BKI siden begyndelsen, mens Jesper og Ronny sammen har været de to hovedundervisere på BKI siden 2017.

Krav

BKI-vedligehold er målrettet dig, der er instruktør for børn og unge i beredskabet, og som har gennemført BKI. Personer uden grunduddannelse, men med anden relevant fagbaggrund og med direkte praksistilknytning til arbejdet med unge i beredskabet, kan ligeledes tilmeldes til uddannelsen. Det kan fx være reddere, boligsociale medarbejdere, SSP’er, ungdomsskolepædagoger etc.

For at få en plads på uddannelsen skal du kunne deltage hele weekenden. Efter gennemførelse af uddannelsen udstedes et nationalt uddannelsesbevis.

Du skal forvente, at du forud for BKI-vedligehold skal lave en hjemmeopgave af 1-2 timers varighed.

Hvor og hvornår

BKI – vedligehold afvikles henover én weekend på Middelfart Brandstation, Mandal Allé 19, 5500 Middelfart:

  • Den 8.- 9. maj 2021

Undervisningen foregår cirka fra kl. 9 lørdag og slutter søndag cirka kl. 16.

Overnatningen foregår på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5000 Middelfart. Indkvarteringen sker i dobbeltværelse med to enkeltsenge og bad medmindre andet tilkøbes.

Pris og tilmeldingsfrist

Deltagergebyr: 500 kr. pr. person ekskl. moms. Prisen inkluderer en overnatning i dobbeltværelse og fuld forplejning.

Ønskes enkeltværelse med bad: tillæg 200 kr. pr. person ekskl. moms (først til mølle).

Tilmeldingen er bindende. Du er dog velkommen til at give din plads til din kollega, som opfylder kravene for tilmelding, hvis du efter tilmeldelsen skulle blive forhindret.

Vigtig info

Ved for få tilmeldinger kan uddannelsen blive aflyst. 

Ved tilmelding til BKI vedligehold accepterer du vores privatlivspolitik. Du kan læse den her

Tilmelding 

Tilmelding til BKI vedligehold 2021 er lukket.

BKI vedligehold holdes en gang årligt, så husk at tilmelde dig, så snart tilmeldingen åbner.