Årets julegave til Brandkadetter i Danmark

Safer har sponsoreret 12 trykluftflasker til Brandkadetter i Danmark. Flaskerne kommer til at sprede juleglæde hos kadetter i to af landets brandkadetkorps.

Safer har i de to forrige år ligeledes sponsoreret trykluftflasker til Brandkadetter i Danmark. Både brandkadetkorpsene i Kolding, Holstebro, Herning og Næstved nyder glæde af de sponsorerede trykluftsflasker.

Vi er meget glade for, at Safer igen i år har valgt at sponsore trykluftflasker til Brandkadetter i Danmark. Med de nye flasker kan vi være med til at sikre, at kadetterne anvender det letteste udstyr og ikke overbelastes. Samtidig er det en stor økonomisk hjælp for projektet,” siger Maria Wiktoria Karolini, der er projektchef i Brandkadetter i Danmark.

De unges arbejdsmiljø

Med de nye trykluftflasker fra Safer sikres det, at kadetterne har så lidt vægt på ryggen som muligt, når de blandt andet øver røgdykning. De nye flasker er nemlig Safers tre liters hybridflasker, som er de letteste, Safer producerer.

Det er vigtigt at optimere arbejdsmiljøet, så den næste generation, får det så godt som muligt. Da flaskerne er de letteste, egner de sig specielt godt til de unge brandkadetter og sørger for, at de får et sundt arbejdsmiljø og at flaskesikkerheden er i top,” siger Michael Meyer fra Safer, der er teknisk direktør med speciale i trykflasker. Han påpeger, at optimering af arbejdsmiljøet selvfølgelig er vigtigt uanset alder.

Med brug af de lette trykluftflasker fra Safer er Brandkadetter i Danmark med til at sætte fokus på de unges arbejdsmiljø, som er meget vigtigt, når man arbejder med unge i beredskaberne. En brandkadet må blandt andet aldrig foretage løft over 12 kilo. Derfor er de lette tre liters flasker et godt arbejdsredskab for de unge kadetter.

Julegave til brandkadetterne

Julen står for døren, og i år bliver det med ekstra julegaver til brandkorpsene i Ringkøbing-Skjern og i Aabenraa, der hver især får sponsoreret seks nye trykluftflasker.

Med sponsoratet fra Safer giver det lidt økonomisk overskud til de to brandkadetkorps, der får glæde af de nye flasker. Der er derfor lidt flere penge, som korpsene kan bruge på sociale aktiviteter og samvær med kadetterne,” siger Maria Wiktoria Karolini.

I Ringkøbing-Skjern kører de tre brandkadethold ad gangen, hvorfor støtte i form af nye trykluftflasker er en stor hjælp.

Vi kører flere hold end vi havde planlagt. Nu når vi har fået sponsoreret nogle trykluftflasker, så har vi penge til at købe uniformer til vores nye hold” siger en meget glad projektleder for brandkadetterne i Ringkøbing-Skjern, Bent Nielsen.

Også for Aabenraa, som er Brandkadetter i Danmarks nyeste skud på stammen, er det en god start at få helt nye og lette flasker til brandkadetterne.

Operativ chef Torben Groos fra Brand og Redning Sønderjylland fortæller:

Nu kan vi komme godt fra start med vores nye brandkadetenhed. Det er vigtigt for os, at udstyret er i orden, så med de nye letvægtsflasker fra Safer, sørger vi for, at de unge ikke overbelastes”.

Aabenraa starter op med deres første brandkadetkorps i starten af 2017.

Ønsker at være med til at gøre en forskel

Michael Meyer er glad for, at Safer kan være med til at gøre en forskel for de unge ved at være sponsor for Brandkadetter i Danmark.

Vores erfaring viser, at Brandkadetter i Danmark har hjulpet mange unge med at finde plads i tilværelsen, og at uddannelsen har hjulpet mange unge med at udvikle sig under forløbet som kadetter. Det er en sund udvikling, som vi er meget stolte af at støtte,” siger Michael Meyer.

Han betragter sponsoratet som en naturlig måde at give noget igen til beredskaberne.

At landets brandfolk køber vores produkter, ser vi som udtryk for, at de støtter vores udvikling af trykflasker. Derfor synes vi, at det er helt naturligt at give igen ved at være sponsor for Brandkadetter i Danmark.

Andre virksomheder, både lokale og nationale, har også valgt at støtte Brandkadetter i Danmark. Ønsker du at støtte Brandkadetter i Danmark, så læs mere her.

Fakta om Safer

Virksomheden Safer er med deres produkter i gang med at udvikle en ny generation af trykflasker, Hybrid-flasker, der er udviklet med mindsettet “Lighter + Stronger = Safer”.

Safer arbejder med lette og stærke materialer som high-grade carbon-fibre, der er minimum fem gange stærkere end stål, samt de populære aramid-fibre fra Dupont – Kevlar®.

Med den nyeste teknologi inden for produktion af trykflasker har det derfor været muligt at producere markedets letteste trykflasker.