Hvordan var din morgen?

Under 10 år
11 - 14 år
Over 14 år
Op til 6 personer
7 - 12 personer
Over 12 personer
Maks. 15 minutter
Inde
Ingen af delene
Formål med aktivitet
Lær hinanden at kende/tillid
Materialer I skal bruge
Ingen
Sådan gør du dig klar til aktiviteten
Ingen forberedelse nødvending
Beskrivelse af aktivitet
Øvelsen egner sig bedst om morgenen, kort tid efter folk er ankommet – medmindre du vælger at stille dem et andet spørgsmål (se variation).

Kadetterne skal lære hinanden at kende lidt bedre, ved at de får til opgave at fortælle om deres morgen til hinanden. På denne uskyldige og ikke grænseoverskridende måde får deltagerne en masse at vide om personen ved siden af sig.

Instruktøren kan evt. starte med at fortælle om sin egen morgen. På den måde får kadetterne noget at vide om instruktøren, og de får demonstreret, hvordan de kan fortælle om deres egen morgen.
Instruktioner du skal give deltagerne
"Vend jer mod hinanden to og to (og eventuelt tre sammen for at få det til at gå op). Fortæl om jeres morgen, fra I stod op, til I er her nu. Hvordan vågnede du? Hvad spiste du? Hvordan kom du herhen?"
Hvad du skal passe på
Intet
Variation
Passer det ikke ind i programmet, at kadetterne fortæller om deres morgen, så få dem eventuelt til at fortælle om noget andet fx hvordan ser dit hjem eller værelse ud? Hvad har du i din skrivebordsskuffe? Hvad lavede du på din sidste ferie? osv.