Tidligere sommertræf

Sommertræf 2017

I 2017 gik turen til Femø, hvor 160 brandkadetter fra både Danmark og Tyskland, deres instruktører og frivillige fra hele landet var samlet til fire dage med beredskabsfaglige øvelser, sammenhold og hygge. Herudover deltog en gruppe frivillige unge fra hele verden fra Mellemfolkeligt Samvirke med en masse praktiske opgaver og sociale aktiviteter for de unge brandkadetter.

På trods af regn og blæst var humøret højt, og brandkadetterne fik sammen slået teltlejren op torsdag aften og den gode stemning spredte sig hurtigt rundt på hele lejrpladsen. Fredag stod den på o-løb rundt på hele øen og om aftenen stod programmet på hygge med snobrød, badning i havet og hygge på tværs af alle de forskellige korps. Hele lørdagen var der beredskabsfagligt løb, hvor brandkadetterne skulle testes i deres beredskabsfaglige viden og samarbejdsøvelser. Søndag var det en gruppe trætte, men glade unge, der blev sendt retur mod fastlandet.

Læs en artikel fra sommertræffet 2017 her

Se stemningsvideoer fra sommertræffet 2017 her

Sommertræf 2015

I 2015 var første år, at der blev afholdt sommertræf. Sommertræffet blev afholdt på Femø for 83 deltagende brandkadetter og deres instruktører henover tre dage. Lørdagen bød på samarbejds- og beredskabsfaglige øvelser på tværs af korps, hvor de unge skulle igennem 10 forskellige øvelser rundt på hele øen.  Om aftenen var der hygge og socialt samvær rundt om bål. Søndagen stod på fællesoprydning og et på gensyn til at de nye venner.

 

 

#Sammenstårvistærkere