Ungleder Uddannelsen

TILMELDINGEN TIL HOLDET I APRIL ER LUKKET.
TILMELDNINGEN TIL DET NÆSTE HOLD I JUNI ER IKKE ÅBEN ENDNU. 

Om uddannelsen

I beredskabet er der mange muligheder for dig, som ønsker at udvikle dig selv og lære om livet i beredskabsverdenen, hvor fællesskab, respekt og disciplin vægter højt.

Når du først er blevet uddannet som brandkadet, så har du muligheden for at blive UngLeder og bagefter hjælpeinstruktør, før du en dag måske træder ind i de voksnes rækker som frivillig eller ansat brandmand.

Unge i Beredskabet har, sammen med en gruppe ungeeksperter, udviklet det nye uddannelsestrin UngLeder. Uddannelsen UngLeder passer til dig, der har lysten til at tage skridtet videre og lære, hvordan du kan varetage en form for holdlederfunktion overfor de andre brandkadetter. UngLeder uddannelsen giver dig samtidig nogle værktøjer, så du senere er klar til at komme på hjælpeinstruktøruddannelsen.

På UngLeder uddannelsen får du udviklet dine personlige kompetencer. Du lærer blandt andet at stille dig op foran andre kadetter, hvordan du reagerer i en konfliktsituation samt, hvordan du taler foran en gruppe.

Du kan blive UngLeder hvis

  • Du har gennemført brandkadetuddannelsen i et brandkadetkorps eller ungdomsbrandkorps i Danmark
  • Du har lyst til udvikle dig som brandkadet og få mere ansvar overfor de andre kadetter
  • Du er under 18 år
  • Du kan deltage i undervisningen hele weekenden

Din brandkadetinstruktør skal melde dig til

Hvis du har lyst til at blive UngLeder, så tag fat i din brandkadetinstruktør, som skal melde dig til her på siden.

Selvom du er meldt til uddannelsen, så kan vi ikke love dig, at du får en plads. Der er nemlig kun et begrænset antal pladser på holdet. Efter tilmeldingsfristen får du besked på, om du har fået en plads på uddannelsen eller ej.

Lokation

Undervisningen foregår i en hyggelig hytte, hvor vi alle sammen også skal spise og sove. Så det bliver en weekend med en masse undervisning og faglighed, men der bliver også tid til at hygge med de andre brandkadetter. Hytten hedder Grænseborgen, Vargårdevej 86, 6094 Hejls.

Du skal kunne ankomme til hytten senest kl. 22 fredag aften, og vi forventer at være færdige med undervisningen igen søndag senest kl. 16. Hvis du ikke kan blive kørt hen til hytten, så kan vi efter aftale hente og bringe dig til Kolding st.

Unge i Beredskabet dækker den unges transportomkostninger med offentlig transport med op til 200 kr. (almindelig bus- eller togudgift). Vi opfordrer til, at de unge bestiller DSB Orangebilletter i god tid, hvis de skal med toget. Kvittering skal sendes til Unge i Beredskabet senest 14 dage efter at billetten er brugt. 

Hold 6, april 2021

TILMELDING TIL HOLDET I APRIL ER FYLDT!

UngLeder uddannelsen hold 6 afholdes i weekenden den 16.-18. april 2021.  

Den unges instruktør tilmelder den unge til uddannelsen via nedenstående formular, når tilmeldingen åbner. Unge i Beredskabet sender en bekræftelse via e-mail, når tilmeldingen er modtaget.

Hold 7, juni 2021

TILMELDING TIL HOLD 7 ER ENDNU IKKE ÅBEN.

UngLeder uddannelsen hold 7 afholdes i weekenden den 18.-20. juni 2021. 

Den unges instruktør tilmelder den unge til uddannelsen via nedenstående formular, når tilmeldingen åbner. Unge i Beredskabet sender en bekræftelse via e-mail, når tilmeldingen er modtaget.

Ved for få tilmeldinger eller ved et nyt smitteudbrud af Covid-19 kan uddannelsen blive aflyst. 

Læs vores Privatlivspolitik her, der beskriver, hvordan vi behandler og opbevarer oplysninger.

Tilmelding