Ishøj - Beredskab 4K's ungeenhed

Beredskab 4K tilbyder i samarbejde med Ishøj kommunes ungdomsskole et beredskabskadetforløb for unge i 7. klasse i Ishøj kommune.

Forløbet indebærer én introuge på brandstationerne i Beredskab 4K. Derefter følger et grundforløb som foregår en gang om ugen på en hverdagsaften (dag og tid kan variere på forløbende).

Forløbet afholdes én gang årligt, og tilmelding sker igennem Ishøjs ungdomsskole. Ved nærmere info om opstart og forløbet se kontaktoplysninger.

_____________

Når de unge har gennemført forløbet, har de mulighed for at blive en del af Beredskab 4K’s Ungeenhed, der består af unge fra de fire kommuner i Beredskab 4K’s dækningsområde: Greve, Høje-Taastrup, Vallensbæk og Ishøj.

Ungeenheden mødes på Geminivej 32, 2670 Greve hver tirsdag.

Formålet med Ungeenheden er bygge videre på det, som de unge har lært på beredskabskadetforløbet og give den unge kompetencer og færdigheder indenfor emner som relaterer sig til det, at være en del af Danmarks samlede redningsberedskab.

Ungeenheden er for unge i alderen 13- 17 år, hvorefter det er muligt at fortsætte som frivillig hos Beredskab 4K.

For mere information omkring Beredskab 4K’s ungeenhed og tilmelding for kommende beredskabskadetter i en af de fire kommuner kontakt Beredskab 4K eller læs mere på hjemmesiden.

Kontakt
Beredskab 4K's Ungeenhed
Esther de Lange Rosengreen
Tlf: 20 43 51 19
Mail: Ungeenhed@beredskab4k.dk
Hjemmeside: beredskab4k.dk/beredskabet/ungdomsbrandvaesen/