INSTRUKTØRTRÆF

skal du med

Spørgsmålstegn1

Vil du pleje og udvide dit netværk med brandkadetinstruktører og samarbejdspartnere fra hele landet og samtidig få ny viden med hjem i rygsækken?

Så kom og få to gode dage med fuld valuta på den faglige front og bliv udfordret og inspireret i dit arbejde med unge i beredskabet sammen med kollegaer fra hele landet.

Praktisk info

information

Hvad er instruktørtræf

om uddannnelsen 2

Instruktørtræffet er en faglig weekend for alle brandkadetinstruktører, der arbejder med børn og unge i beredskabet. Herudover er samarbejdspartnere, der har direkte tilknytning til de unge i projektet, også mere end velkomne til at deltage (eksempelvis medarbejdere fra ungdomsskolen, de boligsociale helhedsplaner, SSP m.fl.).

Weekenden byder på forskellige faglige oplæg med fokus på arbejdet med børn og unge i beredskabet. Herudover vil der være tid til vidensdeling og socialt samvær med kollegaer fra hele landet.

Dato

kalender orange

Instruktørtræffet afholdes i weekenden den:

  • 6.-7. november 2021

Krav

Krav

OBS! Det er IKKE et krav, at du har gennemført BKI eller BKI-vedligehold for at kunne deltage. 

Program

om uddannelsen1

I vil blive blæst omkuld af den energiske Mads Marius, der fortæller om ADHD, angst og de følelser, der følger med det at have en diagnose – fortalt på en anderledes og kreativ måde: www.madsmarius.dk.

Herudover vil der også være fokus på unge og submiljøer, hvor SSP fra Viborg vil fortælle om deres arbejde og komme med input til, hvordan I kan opdage og hjælpe unge, som er i uhensigtsmæssige submiljøer. 

Derudover får vi besøg af Ronny Højgaard Larsen (pædagogisk konsulent og underviser på bl.a. BKI og BKI-vedligehold), der bl.a. vil facilitere en paneldebat med kadetter fra vores ungeekspertpanel, som ligeledes deltager på dagen. Og så vil han stille skarpt på nogle af de resultater og anbefalinger, som vi har fundet i de tre undersøgelser, som blev afsluttet i 2021. Se mere om undersøgelserne her

Der er ligeledes sociale indslag og netwerking på programmet i løbet af weekenden. 

Se programmet inkl. tidspunkter i boksen ‘praktisk info’ ovenfor.

Undervisning

Om uddannelsen

Undervisningen foregår på Middelfart Brandstation, Mandal Allé 19, 5500 Middelfart.

Undervisningen starter kl. 9 lørdag og slutter søndag cirka kl. 15. 

 

Overnatning

overnatning

Overnatning foregår på Brogaarden, Abelonelundvej 40, 5500 Middelfart. Indkvarteringen sker i dobbeltværelse med to enkeltsenge og bad. Enkeltværelser kan tilkøbes.

Hvis du vil ankomme til Brogaarden allerede fredag aften den 5. november 2021, så skal dette aftales og afregnes direkte med Brogaarden på telefon: 64 40 17 00.

Pris

Pris

Deltagerprisen er 500 kr. pr. person inklusiv overnatning og forplejning. 

Ønskes enkeltværelse  koster det 300 kr. ekstra pr. person ex. moms (først til mølle). 

Frist

deadline2

Tilmeldingen til instruktørtræffet er lukket.

Ved et nyt smitteudbrud af COVID-19 kan uddannelsen blive aflyst. 

Læs vores Privatlivspolitik, der beskriver, hvordan vi behandler og opbevarer oplysninger i forbindelse med tilmelding.

tilmelding

tilmeld

Tilmeldingen til instruktørtræffet er lukket.