UngBehandler

skal du med

Spørgsmålstegn1

Interesserer du dig for førstehjælp ved ulykker, tilskadekomst og sygdom? Og vil du gerne lære at yde førstehjælp ved fx terrorhændelser, forgiftninger eller sygdom, og håndtere personer, som er påvirket af rusmidler? Så er UngBehandler uddannelsen noget for dig.

Krav

Krav

*Beviset skal være udstedt efter Dansk Førstehjælpsråds retningslinjer og må ikke være ældre end 2 år ved opstart af første modul.

Om uddannelsen

om uddannnelsen 2

Uddannelsen er en udvidelse til den brandmandsfaglig 4-timers basisuddannelse i førstehjælp ved hjertestop.

På uddannelsen får du udvidet dine kompetencer indenfor fysisk og psykisk førstehjælp. Du får redskaber til at bevare overblikket, gribe ind og handle bedst muligt ved ulykker, tilskadekomst, sygdom og ved andre hjælpekrævende situationer. 

På uddannelsen kommer du til at samarbejde med andre brandkadetter i større og mindre grupper om caseopgaver og øvelser, og vi besøger en behandlende indsats, som arbejder med behandling og førstehjælp på forskellig måder.

Det opnår du

om uddannelsen1

Dato

kalender orange

Uddannelsen foregår over tre weekender:

  • 12.-14 november 2021
  • 19.-21. november 2021
  • 3.-5. december 2021

Under uddannelsen vil der både være undervisning og fagligt indhold på programmet, men der bliver også tid til hygge med de andre brandkadetter.

tid og sted

sted

Undervisningen og overnatningen foregår på Østjyllands Brandvæsens brandskole i Aarhus. Adresse: Kirstinesmindevej 14, 8200 Aarhus N.

Se mere om tidspunkter og transport under praktisk info øverst på siden. 

Frist

deadline2

Tilmeldingen er lukket

Ved for få tilmeldinger eller ved et nyt smitteudbrud af COVID-19 kan uddannelsen blive aflyst. 

Læs vores Privatlivspolitik, der beskriver, hvordan vi behandler og opbevarer oplysninger.

tilmelding

tilmeld

Det er ikke længere muligt at blive tilmeldt uddannelsen. 

Selvom du er tilmeldt, så kan vi ikke love dig en plads, da der kun er et begrænset antal pladser på holdet. Efter tilmeldingsfristen får du besked på, om du har fået en plads på uddannelsen eller ej.