Instruktørtræf

Hvad er instruktørtræf?

Instruktørtræffet er en faglig weekend for alle brandkadetinstruktører, der arbejder med børn og unge i beredskabet. Herudover er samarbejdspartnere, der har direkte tilknytning til de unge i projektet, også mere end velkomne til at deltage (eksempelvis medarbejdere fra ungdomsskolen, de boligsociale helhedsplaner, SPP m.fl.)

Weekenden byder på forskellige faglige oplæg med fokus på arbejdet med børn og unge i beredskabet. Herudover vil der være tid til vidensdeling og socialt samvær med kollegaer fra hele landet.

Så kom og få to gode dage med fuld valuta på den faglige front og bliv udfordret og inspireret i dit arbejde med unge i beredskabet sammen med kollegaer fra hele landet.

Weekendens program

Lørdag byder på oplæg af misbrugsbehandler og socialpædagog Leif Carlsen om unges brug af rusmidler. Herudover kommer Ronny Højgaard Larsen (underviser på BKI og BKI-vedligehold) og holder oplæg med fokus på ‘Instruktørernes egne værdier i arbejdet med de unge – hvor langt skal man gå?’.

Søndag gennemføres en workshop, hvor orlogskaptajn Thomas Grønlund kobler læringsteori med praktiske øvelser og fælles drøftelser om muligheder og udfordringer i undervisningen. Det handler om at designe læringsaktiviteter, der involverer og aktiverer brandkadetterne – både når det sigter mod vidensmål og mod færdighedsmål.

Thomas Grønlund er medforfatter af bogen ‘Instruktørvirke i Forsvaret’, og til daglig er Thomas pædagogisk konsulent ved Forsvarsakademiet.

Hvor og hvornår

Instruktørtræffet afholdes i Middelfart i weekenden den 2. – 3. november 2019.

Undervisningen foregår på Middelfart Brandstation, Mandal Alle 19, 5500 Middelfart. Undervisningen starter lørdag kl. 9.00 og slutter søndag kl. 16.00.

Indkvartering

Overnatning foregår på Brogaarden, Abelonelundvej 40, 5500 Middelfart. Indkvarteringen sker i dobbeltværelse med to enkeltsenge og bad. Enkeltværelser kan tilkøbes.

Hvis du vil ankomme til Brogaarden allerede fredag aften den 1. november 2019, så skal dette aftales og afregnes direkte med Brogaarden på telefon: 64 40 17 00

Pris

Deltagelse koster 500 kr. pr. person eks moms.

Ønskes enkeltværelse med delebad: tillæg 350 kr. pr. person eks. moms (først til mølle)

Tilmelding

Pladserne fordeles efter ”først til mølle-princippet”. Dog bliver der taget hensyn til, at så mange korps som muligt bliver repræsenteret.

Bemærk: ny tilmeldingsfrist er den 1. september 2019.

Bliver man forhindret i at deltage, er man velkommen til at give sin plads til en kollega. Ved afbud efter den 1. september 2019 eller udeblivelse opkræves det fulde gebyr på 1500 kr.