Instruktørtræf

Hvad er instruktørtræf?

Instruktørtræffet er en faglig weekend for alle brandkadetinstruktører, der arbejder med børn og unge i beredskabet. Herudover er samarbejdspartnere, der har direkte tilknytning til de unge i projektet, også mere end velkomne til at deltage (eksempelvis medarbejdere fra ungdomsskolen, de boligsociale helhedsplaner, SPP m.fl.).

Weekenden byder på forskellige faglige oplæg med fokus på arbejdet med børn og unge i beredskabet. Herudover vil der være tid til vidensdeling og socialt samvær med kollegaer fra hele landet.

Så kom og få to gode dage med fuld valuta på den faglige front og bliv udfordret og inspireret i dit arbejde med unge i beredskabet sammen med kollegaer fra hele landet.

Weekendens program

Vi arbejder på det, men I kan godt begynde at glæde jer, for:

Vi kan afsløre, at I vil blive blæst omkuld af den energiske Mads Marius, der fortæller om tabubelagte emner såsom ADHD, angst og de følelser, der følger med det at have en diagnose – fortalt på en anderledes og kreativ måde: www.madsmarius.dk. Der vil også være fokus på underretningspligt, og hvordan man konkret skriver en underretning. Herudover vil I komme til at opleve et helt unikt set-up af ‘Mads og Monopolet’ med vores helt egen Ronny Højgaard Larsen som vært og brandkadetter i monopolet.

Hvor og hvornår

Instruktørtræffet afholdes i Middelfart i weekenden den 31. oktober – 1. november 2020.

Undervisningen foregår på Middelfart Brandstation, Mandal Alle 19, 5500 Middelfart. Undervisningen starter lørdag kl. 9.00 og slutter søndag kl. 16.00.

Indkvartering

Overnatning foregår på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart. Indkvarteringen sker i dobbeltværelse med to enkeltsenge og bad. Enkeltværelser kan tilkøbes.

Hvis du vil ankomme til Comwell allerede fredag aften den 30. oktober 2020, så skal dette aftales og afregnes direkte med Comwell på telefon: 63 41 81 00.

Pris

Deltagelse koster 500 kr. pr. person eks moms.

Ønskes enkeltværelse med delebad: tillæg 350 kr. pr. person eks. moms (først til mølle).

Bliver man forhindret i at deltage, er man velkommen til at give sin plads til en kollega. Ved afbud efter den 15. september 2020 eller udeblivelse opkræves de fulde omkostninger på 1500 kr.

Tilmelding

Pladserne fordeles efter ”først til mølle-princippet”. Dog bliver der taget hensyn til, at så mange korps som muligt bliver repræsenteret.

Bemærk at tilmeldingsfristen er den 25. september.