Instruktørtræf (NY DATO)

Hvad er instruktørtræf?

Instruktørtræffet er en faglig weekend for alle brandkadetinstruktører, der arbejder med børn og unge i beredskabet. Herudover er samarbejdspartnere, der har direkte tilknytning til de unge i projektet, også mere end velkomne til at deltage (eksempelvis medarbejdere fra ungdomsskolen, de boligsociale helhedsplaner, SPP m.fl.)

Weekenden byder på forskellige faglige oplæg med fokus på arbejdet med børn og unge i beredskabet. Herudover vil der være tid til vidensdeling og socialt samvær med kollegaer fra hele landet.

Så kom og få to gode dage med fuld valuta på den faglige front og bliv udfordret og inspireret i dit arbejde med unge i beredskabet sammen med kollegaer fra hele landet.

Weekendens program

Vi arbejder på det! Programmet vil komme op, så snart det er planlagt. 

Hvor og hvornår

Instruktørtræffet afholdes i Middelfart i weekenden den 31. oktober – 1. november 2020.

Undervisningen foregår på Middelfart Brandstation, Mandal Alle 19, 5500 Middelfart. Undervisningen starter lørdag kl. 9.00 og slutter søndag kl. 16.00.

Indkvartering

Overnatning foregår på Comwell Middelfart, Karensmindevej 3, 5500 Middelfart. Indkvarteringen sker i dobbeltværelse med to enkeltsenge og bad. Enkeltværelser kan tilkøbes.

Hvis du vil ankomme til Comwell allerede fredag aften den 30. oktober 2020, så skal dette aftales og afregnes direkte med Comwell på telefon: 63 41 81 00.

Pris

Deltagelse koster 500 kr. pr. person eks moms.

Ønskes enkeltværelse med delebad: tillæg 350 kr. pr. person eks. moms (først til mølle)

Tilmelding

Pladserne fordeles efter ”først til mølle-princippet”. Dog bliver der taget hensyn til, at så mange korps som muligt bliver repræsenteret.

Bemærk!

Bliver man forhindret i at deltage, er man velkommen til at give sin plads til en kollega. Ved afbud efter den 1. september 2020 eller udeblivelse opkræves det fulde gebyr på 1500 kr.