Uddannelsesplaner metodekatalog sikkerhedsregler

Uddannelsesplaner

Her finder du Unge i Beredskabets uddannelsesplaner, som alle, der arbejder med børn og unge i beredskabet, kan bruge til deres undervisning. Uddannelsesplanerne er udarbejdet i samarbejde med landets instruktører og Beredskabsstyrelsen for at sikre et så godt uddannelseskatalog som muligt.

For at lette det administrative arbejde for landets beredskaber er der under hver lektionsplan angivet, hvilken enhedstimebetaling der kan søges hos Beredskabsstyrelsen.

I tilfælde af spørgsmål, kommentarer eller input til materialet må man meget gerne kontakte os på kontakt@uib.dk

Læs og download uddannelsesplanerne her. Hvis du skal printe, skal du muligvis tilpasse formatet til A4-papir under printerindstillinger.

Metodekatalog

Hvad gør I for at fastholde de unge i beredskabet?

Dette metodekatalog tager netop fat i emnet ’fastholdelse af kadetter’ og indeholder hands-on erfaringer fra de personer, der arbejder med kadetterne til dagligt beskrevet med deres egne ord.

I tilfælde af spørgsmål, kommentarer eller input til materialet må man meget gerne kontakte os på kontakt@uib.dk

Læs og download metodekataloget her. Hvis du skal printe, skal du muligvis tilpasse formatet til A4-papir under printerindstillinger.

Guide til sikkerhedsplaner

Vores motto er, at ingen brandkadetter må komme til skade, og derfor er kadetternes sikkerhed vigtig for os.

Vi har derfor udarbejdet en vejledning om sikkerhed til brug for alle korps i Danmark, som beskæftiger sig med børn og unge i beredskabet. Vores vejledning kan benyttes som inspiration i forbindelse med at planlægge og gennemføre aktiviteter.

Vi opfordrer alle korps til at udarbejde egne lokale sikkerhedsinstrukser, så både instruktører og kadetter har fokus på området. Vores vejledning kan også bruges som inspiration til det.

Har jeres korps brug for hjælp til at udarbejde en sikkerhedsinstruks, så hjælper vi gerne med det.

Kontakt os her

Guiden til sikkerhed kan du se lige her. Husk at du også kan printe eller downloade den på din computer.
Hvis du skal printe, skal du muligvis tilpasse formatet til A4-papir under printerindstillinger.